FIT a FRESH intenzivní – JARO

2 290 

📍Šesti týdenní intenzivní online kurz hubnutí FIT a FRESH

 

📍Zhubnout online v pohodlí domova za šest týdnů můžete klidně víc než 10 kg pod osobním vedením Petry Krajčinovič. Přečtěte si reference spokojených klientek, jak snadné to je👉 https://www.bykrajcinovic.cz/reference-2/

 

📍Společně zaktivujeme váš metabolismus a pustíme do vašeho života nové návyky i chutě.

 

📍Pomůžu vám napravit zlobivé stravovací návyky. Dozvíte se, jak kombinovat potraviny, abyste zredukovali tělesnou hmotnost bez omezování a tělo dostalo potřebné živiny.

 

📍Provedu vás sedmi navazujícími lekcemi. Naučíte se jednoduché, avšak velmi účinné nástroje k udržení stabilní váhy a ošálení chutí a lehké způsoby přípravy metabolicky přívětivých jídel, která se vám dostanou pod kůži a jsou ready do 20 minut.

 

 

Reference

Milá Peťo,
chtěla bych Ti moc poděkovat, že jsi. Jsem nesmírně ráda, že jsem dala na svůj vnitřní instinkt, že i když jsi byla cizí žena na FB, vstoupila jsem do tvého programu FIT a FRESH. A když jsem Tě osobně poznala na cvičícím campu, věděla jsem, že jsem udělala dobře. Již druhým rokem mi dáváš neutuchající podporu s dodržením metabolického stravování. Tvůj Rok s Petrou v roce 2021 mi dodával sílu nevracet se do špatného stravování. Proto jsem si zakoupila i rok 2022 FIT a FRESH Master Class. Máš super recepty, rady, cviky….Vždy si najdeš chviličku mi odepsat soukromou zprávu, když mám problém, i když nás máš stovky. Doufám, že Ti tvůj elán pomáhat nám, které chceme zhubnout nebo si jen udržet svoji váhu, vydrží hooodně dlouho. 🙂
Díky, díky, díky

Maruška P.

 

 

Jak to bude fungovat?

Po zaplacení kurzu a připsání peněz na účet se vám do 24 hodin otevře přístup kurzu. Na úvodní stránce kurzu vás čeká sedm lekcí v podobě hnědých tlačítek. Tyto lekce se otevírají postupně v jednotlivých týdnech vždy ve čtvrtek. Pod nimi jsou ikony: JÍDELNÍČEK, NÁKUPNÍ SEZNAM, POHYB, HLAVA, PORADNA. Ke kurzu máme uzavřenou podpůrnou skupinu na Facebooku. Odpovědi na nejčastější otázky najdete v sekci PORADNA, případně se s dotazy obracejte na mě: petra@krajcinovic.cz.

 

V čem se FIT a FRESH program liší od ostatních?

Položili jste si někdy otázku, s čím v rámci jídla nejvíc bojujete? Co vám nejčastěji víří hlavou před tím, než začnete hodovat? Hodujete bezhlavě? Plácáte páté přes deváté? Máte v jídle řád? Proč vás honí mlsná? Přepadá vlčí hlad? Padáte únavou? Máte málo energie? Vaše energie je kolísavá? Všechny odpovědi na tyto otázky naleznete právě v kurzu. Sebepoznání je totiž jediná cesta k trvalé změně. Nestačí JEN změnit stravování. Společně změníme váš přístup k jídlu.

 

Co získáte?

Stejně jako stovky žen před vámi – nové tělo, zvýšenou sebedůvěru a sebevědomí, příval energie a radost z krásnění. V každé lekci dostanete nákupní seznamy, jídelníčky, recepty, video-recepty, podcasty, cvičení a další podpůrné materiály. Navíc spoustu inspirace, mé služby a know how, online poradnu i podporu na Facebooku.

RADOST NA TALÍŘI BEZ VÝČITEK

UŽ MÁME

2049

SPOKOJENÝCH ÚČASTNÍKŮ ONLINE KURZU FIT a FRESH, PŘIDEJTE SE K NÁM!

Reference