Zdravě myslet, zdravě žít

Projekt ZDRAVĚ MYSLET, ZDRAVĚ ŽÍT je nejen tour po celé České republice, se kterou Petra L. Krajčinovič s Petrem Havlíčkem v roce 2015 přes třicet měst a akcí. O rok později jarní a podzimní část turné s Českou spořitelnou zavítala do šedesáti míst v ČR na podporu finanční gramotnosti, emoční stability a zdravého způsobu života.

Více informací na Facebooku ZMZZ.

K turné ZMZŽ naleznete čtvrtletní magazíny zde:

JAKÝCH TÉMAT SE NA NAŠÍ TOUR A V MAGAZÍNU ZMZŽ DOTÝKÁME:

Přenášková tour i magazín vychází z renomovaného dotazníku životní spokojenosti, který obsahuje deset položek – zdraví, práce/seberealizace, finance, volný čas, sexualita, vztah k vlastní osobě, vztah partnerský, vztah rodiče/děti, přátelé a známí, bydlení. Aby byl člověk spokojený, všechny tyto oblasti by měly být zharmonizované. Nevíte jak na to? Můžete si přečíst aktuální číslo našeho magazínu Zdravě myslet, zdravě žít nebo se zastavte za námi na přednášce, popř. si můžete přednášku objednat zde.

 

Zdravě myslet, zdravě žít je den, kdy se ve vašem životě rozsvítí kontrolka ZMĚNA. DEN, kdy se dozvíte proč jste takový, jaký jste, proč děláte v životě chyby a kdo je za to všechno odpovědný. Proč nás stíhají myšlenky, které nám vytvářejí špatnou náladu. Jak se naučit řídit mozek tak, aby vás myšlenky a emoce přestaly válcovat. Proč vás trápí nedostatek sebeúcty a nízké sebevědomí.

Zdravě myslet, zdravě žít – Prezentace